Over ons

Dit is de enige echte nederlandse footbag site. Het doel van deze site is om de footbag in Nederland te promoten. Footbag is cool, footbag is te gek en footbag is in de allereerste plaats leuk en dat moet iedereen weten.

Hoe het voor ons begon
Wij zijn twee heren die per ongeluk met een footbag in aanraking zijn gekomen. Mijn eerste footbag heb ik in 1997 al gekocht bij America Today. Het leek me wel een geinig ding. Ik heb er echter helemaal niets mee gedaan. In de zomer vakantie van 2000 heb ik mijn footbag voor de vierde keer op rij mee genomen en deze keer voor het eerst echt gebruikt. We zijn er meteen verslaafd aan geraakt. Wij kunnen het dus nog niet verschrikkelijk goed, maar vinden het verschrikkelijk leuk. En lol is natuurlijk het ultieme doel.

Wordt gratis lid en steun footbag
Wil je footbag.nl steunen en de sport footbag tot een heuse sport maken in nederland?! Meld je dan nu aan! We vragen er geen geld voor, en niets is verplicht! Lid worden heeft tot enig doel om footbaggers te verenigen en footbag tot een bekende sport te maken. Aangezien deze site net vernieuwd is, zijn we het leden gedeelte ook opnieuw begonnen en het duurt even voordat alles klaar is. Contacteer ons met het formulier als je op de hoogte wilt worden gebracht als het leden gedeelte klaar is.